Vizită de lucru la viitorul sediu al bibliotecii județene
Vizită de lucru la viitorul sediu al bibliotecii județene
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Valer Beșeni, administratorul public, Kovács Mate, directoarea Direcției Arhitect Șef, arhitect Noemi Gyüre Rotariuc și arhitectul Tiberiu Botezan, directorul Direcției Tehnice, Ioan Șereș și directorul Direcției de Administrație Publică, Oana Pârcălab

au efectuat astăzi, împreună cu directorul executiv al Bibliotecii Județene Lacrima Istrăuan, o vizită de lucru la imobilul de pe strada Iuliu Maniu, nr. 2 (clădirea Ankora), unde va funcționa sediul central al Bibliotecii Județene.

Scopul vizitei de lucru a fost pregătirea tehnică în vederea dării în administrare, Bibliotecii Județene Satu Mare, a clădirii de către Consiliul Județean Satu Mare. Totodată, astăzi au fost evaluate lucrările necesare în vederea mutării fondului de carte și a personalului într-un spațiu adecvat noii destinații.

Specialiștii instituției pregătesc proiectul de hotărâre în care să se aprobe darea în administrare a clădirii de către Biblioteca Județeană și sumele necesare pentru lucrările de recompartimentare și amenajare a spațiului.