Sondaj privind aspecte legate de corupție
Sondaj privind aspecte legate de corupție
UAT Județul Satu Mare realizează un nou sondaj (după cel aplicat în februarie 2022) privind percepția cetățenilor din Județul SATU MARE privind aspecte legate de corupție, acțiune derulată cu sprijinul ALMARO Training SRL în cadrul proiectului “Creșterea transparenței, eticii și integrității în administrația publică din județul Satu Mare”, finanțat prin Programul Operațional Capacitatee Administrativă 2014-2020.

Chestionarul este anonim și poate fi completat la adresa:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SM_cet2  până la data de 31 august 2022 

Opiniile dvs. sunt importante pentru noi, de aceea vă rugăm să răspundeți cât mai complet la toate rubricile chestionarului pentru a putea înregistra date relevante pentru această cercetare. Folosiți rubrica de comentarii pentru a explica mai bine mulțumirea sau nemulțumirea dvs. cu privire la serviciul public respectiv, problema concretă cu care vă confruntați  și pentru a propune rezolvările pe care dumneavoastră le considerați adecvate la problemele semnalate. 

Răspunsul dumneavoastră  rămâne  anonim şi va fi utilizat strict pentru documentare şi cercetare şi nu va fi folosit în alte scopuri. Toate înformațiile primite vor fi prelucrate fără referiri la identitatea respondenților.

Completarea acestui chestionar durează aproximativ 10 minute.

Pentru clarificări, persoana de contact este Adrian Bădilă - expert integritate, e-mail: adrian.badila@almaro-training.ro