SĂNĂTATE
SĂNĂTATE
Dezvoltarea infrastructurii de sănătate reprezintă o prioritate absolută pentru Consiliul Județean Satu Mare.

test/cladire-noua-spital.jpg
CONSTRUIM SPITAL NOU

A fost semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic și construirea noii clădiri cu șase etaje a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, clădire dotată cu heliport.

test/upu.jpg
MODERNIZĂM, EXTINDEM ȘI DOTĂM UNITATEA DE PRIMIRI URGENȚE DIN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SATU MARE

Valoarea proiectului este de 7.792.103,10 lei și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

test/neurologie.jpg
ÎNFIINȚĂM UN CENTRU STROKE ÎN CADRUL SECȚIEI DE NEUROLOGIE

Construcția modulară a Secției de neurologie va găzdui și Centrul Stroke care va fi dotat cu aparatură modernă de supraveghere şi îngrijire a bolnavilor (883.912 euro).

news/tbc.jpg
AM REABILITAT CLĂDIREA DISPENSARULUI DE PNEUMOFTIZIOLOGIE (TBC)

Dispensarul de Pneumoftiziologie (TBC) din Satu  Mare a fost transformat într-o unitate medicală modernă. Clădirea a fost complet reabilitată și a fost achiziționată aparatură medicală de ultimă generație.  Dispensarul a fost dotat cu un aparat Roentgen digital, extrem de modern, care permite un spectru foarte larg de examinări, dar și cu alte noi echipamente care vor îmbunătăți calitatea serviciilor medicale oferite pacienților.

test/spitalul-negresti-oas.jpg
MODERNIZĂM ȘI EXTINDEM SPITALUL ORĂȘENESC NEGREȘTI – OAȘ

Consiliul Județean Satu Mare, prin Compania Națională de de Investiții (CNI), va reabilita, moderniza, dota și extinde două corpuri de clădiri ale Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș - clădirea spitalului vechi și clădirea în care a funcționat Secția de boli infecțioase.