HEALTHCARE
HEALTHCARE
Dezvoltarea infrastructurii de sănătate reprezintă o prioritate absolută pentru Consiliul Județean Satu Mare.

test/cladire-noua-spital.jpg
CONSTRUIM SPITAL NOU

S-a semnat contractul de finanțare pentru construcția noii clădiri a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Semnarea acestui contract face parte din cea de-a doua etapă de derulare a proiectului a cărui valoare totală este de 23.746.994,18 euro. Din această valoare, 11.293.841,15 euro sunt asigurați din fonduri europene, printr-un proiect câștigat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, iar 12.453.153,03 euro reprezintă finanțarea din fonduri proprii ale Consiliului Județean Satu Mare și fonduri guvernamentale.

test/upu.jpg
MODERNIZĂM, EXTINDEM ȘI DOTĂM UNITATEA DE PRIMIRI URGENȚE DIN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SATU MARE

Valoarea proiectului este de 7.792.103,10 lei și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

test/neurologie.jpg
REALIZĂM O CONSTRUCȚIE MODULARĂ PENTRU SECȚIA DE NEUROLOGIE

Valoarea proiectului este de 8.566.915 lei. Această construcție va găzdui și un Centru Stroke care va fi dotat cu aparatură modernă de supraveghere şi îngrijire a bolnavilor (883.912 euro).

test/tbc.jpg
REABILITĂM CLĂDIREA DISPENSARULUI DE PNEUMOFTIZIOLOGIE (TBC)

Lucrările în valoare de 1.040.667 lei fără TVA, (fonduri PNDL) au început la data de 1 iunie 2020. În paralel cu reabilitarea clădirii, Consiliul Județean Satu Mare a achiziționat echipamentele medicale necesare pentru modernizarea procesului de diagnosticare și monitorizare a stării de sănătate a pacienților. Proiectul, finanțat prin PNDL II, are o valoare estimată de 1.275.570 lei, fără TVA.

test/spitalul-negresti-oas.jpg
REABILITĂM, MODERNIZĂM, DOTĂM ȘI EXTINDEM DOUĂ CORPURI DE CLĂDIRI LA SPITALUL ORĂȘENESC NEGREȘTI-OAȘ

S-a transmis către Compania Națională de Investiții o solicitare de finanțare pentru obiectivul ”Reabilitare, modernizare, dotare şi extindere două corpuri de clădiri la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş”, acesta fiind inclus în Lista sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Unităţi sanitare” din Programul Național de construcții de interes public sau social.