Modernizăm învățământul din județ cu fonduri europene!
Modernizăm învățământul din județ cu fonduri europene!
Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a semnat contractele de achiziție publică pentru 6 din cele 8 loturi de produse pentru dotarea a două instituții de învățământ special din subordinea Consiliului Județean Satu Mare și a Palatului Copiilor.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională vor avea parte prin acest proiect de echipamente tehnologice de ultimă generație, echipamente digitale moderne specifice cabinetelor de terapii, mobilier școlar si materiale didactice pentru dotarea sălilor de clasă. De asemenea, modernizăm 3 cabinete școlare pentru terapii compensatorii și  dotăm cu mobilier multifuncțional cabinetele de asistență psihopedagogică și logopedie.
În Palatul Copiilor dotăm 20 de săli de clasă cu mobilier școlar, materiale didactice, echipamente informatice și achiziționăm materiale specifice pentru cabinetul de muzică și cabinetul sportiv. Proiectul Consiliului Județean Satu Mare are o valoare totală de 2.603.720 lei și este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).