Domeniul schiabil Luna Șes trece în administrarea Consiliului Local Negrești-Oaș
Domeniul schiabil Luna Șes trece în administrarea Consiliului Local Negrești-Oaș
Consiliul Județean Satu Mare a făcut un pas important în asigurarea exploatării tuturor investițiilor realizate în zona turistică Luna Șes. Consilierii județeni au aprobat astăzi transmiterea către Consiliul Local Negrești-Oaș a cotei Consiliului Județean Satu Mare din bunurile realizate în comun în cadrul proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil Luna Șes.

Lucrările de amenajare a pârtiei de schi și a tuturor construcțiilor și utilităților care o vor deservi au fost finalizate, iar în urma aprobării acestei hotărâri, vor fi gestionate de către Consiliul Local Negrești-Oaș în vederea omologării, autorizării și punerii în funcțiune a acestora. 
Proiectul de dezvoltare a zonei turistice a fost implementat  de Consiliul Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria Orașului Negrești-Oaș, cu ajutorul fondurilor europene, guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din fonduri proprii ale celor două UAT-uri. 
Consiliul Județean Satu Mare va susține în continuare dezvoltarea acestei zone turistice prin atragerea unor noi proiecte de dezvoltare și promovare, iar prin Serviciul Public Județean Salvamont va menține activitățile de intervenție și de extindere a traseelor turistice din proximitatea pârtiei Luna Șes.