Continuăm investițiile în infrastructura din educație!
Continuăm investițiile în infrastructura din educație!
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul de finanțare pentru achiziția a 10 noi microbuze școlare electrice cu o capacitate de 16+1 locuri și a unui număr de 10 staţii de reîncărcare.

Aceste microbuze vor ajunge la elevii din comunele Agriș, Doba, Gherța Mică, Halmeu, Homoroade, Păulești, Pomi, Santău, Terebești și Valea Vinului. Valoarea contractului este de 14.958.578 de lei. 
Acesta este cel de-al doilea proiect pentru înnoirea mijloacelor de transport pentru elevii din județul Satu Mare. Consiliul Județean a semnat în urmă cu o săptămână contractul pentru achiziția a 26 de microbuze școlare electrice, cu fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență, care vor ajunge, până la începerea noului an școlar, la elevii din comunele: Medieșu Aurit, Bătarci, Bixad, Lazuri, Moftin, Orașu Nou, Pișcolt, Supur, Tarna Mare, Viile Satu Mare, Andrid, Craidorolț, Culciu, Socond, Vama, Acâș, Apa, Beltiug, Căuaș, Cehal, Dorolț, Săcășeni, Săuca, Tiream, Turț și Vetiș.