25 de ani de povești și destine scrise cu sufletul de familia DGASPC Satu Mare
Evenimentele dedicate aniversării a 25 de ani de existență a DGASPC Satu Mare s-au încheiat în data de 18 noiembrie 2022 cu spectacolul “Povești, destine și suflete din familia DGASPC Satu Mare”.

Zeci de copii și tineri ale căror destine s-au schimbat odată cu intrarea în familia DGASPC, și-au spus poveștile de viață și au rememorat momentele emoționante trăite în această familie.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, i-a felicitat pe angajații DGASPC pentru că au reușit în ultimii 25 de ani să facă față tuturor provocărilor impuse de un sistem aflat în permanentă reconstrucție. 

Vă mulțumesc, dragi colegi din cadrul DGASPC, pentru toți copiii pe care îi creșteți înconjurați de dragoste, pe care îi formați și îi educați pentru a păși demni în viață. Vă mulțumesc pentru grija și respectul acordate vârstnicilor și persoanelor cu dizabilități, cărora încercați să le oferiți o viață cât mai apropiată de normalitate. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru că în ultimii ani ați reușit să atrageți numeroase proiecte care au dus la dezvoltarea și diversificarea serviciilor sociale. Ați reușit să reconstruiți imaginea instituției și să redați beneficiarilor încrederea în serviciile pe care le oferiți. Consiliul Județean Satu Mare s-a străduit în ultimii ani să aloce fonduri din ce în ce mai mari pentru susținerea domeniului social. Am considerat că este de datoria noastră să facem tot ceea ce putem astfel încât grupurile vulnerabile să nu poarte povara crizelor economice și sociale pe care le traversăm periodic. Vă asigur că aveți în continuare tot sprijinul Consiliului Județean Satu Mare! Vă felicit și vă doresc mult succes în proiectele pe care le aveți în implementare. Sunt convins că și în următorii 25 de ani veți continua să schimbați în bine mii de suflete. La mulți ani tuturor!”, a transmis în cadrul evenimentului aniversar, Pataki Csaba.

 
Politica de Cookie