Servicii moderne de recuperare pentru persoanele cu dizabilități
Servicii moderne de recuperare pentru persoanele cu dizabilități
Centrul de servicii de recuperare neuromotorii ”Sfântul Spiridon" din Satu Mare este pregătit să își întâmpine pacienții într-un spațiu modern și prietenos, cu cele mai bune servicii de recuperare a funcțiilor neuromotorii.

Clădirea de tip ambulatoriu de pe strada Aurora din municipiul Satu Mare a fost reabilitată integral și dotată cu aparatură profesională modernă și mobilier adaptat persoanelor cu dizabilități, printr-un proiect european în valoare de 710.306 lei, dezvoltat de către Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare din subordinea Consiliului Județean Satu Mare. 
Centrul oferă servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient: tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, masaj medical, terapia limbajului și terapie ocupațională. Toate aceste noi facilități vor crește şansele de recuperare şi de integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilități.
Pot beneficia de aceste servicii gratuite persoanele adulte care deţin certificat de încadrare în grad de handicap, atât cele aflate în grija familiilor, cât și cele din centrele rezidențiale din cadrul DGASPC Satu Mare.