Pregătim cele mai bune condiții pentru începerea noului an școlar
Pregătim cele mai bune condiții pentru începerea noului an școlar
Am pregătit cele mai bune condiții pentru educația copiilor cu cerințe educaționale speciale din județ, care frecventează cursurile Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare.

În timpul vacanței de vară, acoperișul clădirii de pe strada Botizului a fost complet refăcut, iar locul de joacă a fost reamplasat în vederea pregătirii spațiului pentru construirea sălii de sport. În plus, soclul clădirii de pe strada Cuza Vodă a fost reparat, au fost montate pervaze care să împiedice infiltrarea apei, sălile de clase au fost zugrăvite și igienizate, balustradele și băncile din curte vopsite, iar locurile de joacă au fost reamenajate.
Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă este singura unitate de învățământ care asigură servicii de specialitate de tip educațional terapeutic pentru toți copiii cu cerințe educaționale speciale din județ, copii cu dizabilități intelectuale (grav, sever), dizabilități asociate – dizabilități din spectrul autist și sindrom Langdon Down, nivel de învățământ preuniversitar (preșcolar, primar, gimnaziu). Din toamnă îi așteptăm pe copii în cele mai bune condiții!