Plantăm păduri pentru viitor!
Plantăm păduri pentru viitor!
Extinderea suprafețelor împădurite este una dintre cele mai mari comori pe care o putem lăsa generațiilor viitoare. Peste 11.000 de copaci au fost plantați în județul Satu Mare, în data de 16 martie 2023, printr-un proiect al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Satu Mare, în colaborare cu Fundația Pădurea de Mâine. Mulțumim celor 200 de voluntari care ne-au ajutat să împădurim 5 hectare de terenuri neproductive din comuna Păulești!

“Calitatea vieții depinde în foarte mare măsură de calitatea aerului pe care îl respirăm. Am făcut astăzi un nou pas important pentru a ne asigura că generațiile viitoare vor trăi într-un mediu mai sănătos. Este necesar să aducem o schimbare durabilă la nivel de mediu, iar pentru asta trebuie să fim cu toții responsabili. Educarea tinerilor și exemplul personal pe care îl dăm acestora, sunt dintre cele mai eficiente modalități de înțelegere a importanței pădurilor pentru un mediu mai curat”, a spus Pataki Csaba, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Satu Mare. 
Prin intermediul proiectului “Plantăm păduri pentru viitor” vom continua să extindem domeniul forestier din județ și vom împăduri o suprafață totală de 8,95 hectare de teren