Modernizăm drumul dintre Supuru de Jos și Fărcășura
Modernizăm drumul dintre Supuru de Jos și Fărcășura
Începem lucrările de modernizare a porțiunii de drum cuprinsă între localitatea Supuru de Jos și zona numită Fărcășura. Consiliul Județean Satu Mare a predat în data de 28 august 2023 amplasamentul firmei executante SC Drum Construct SRL.

Conform proiectului, constructorul va amenaja intersecția la nivel de cale ferată din localitatea Supuru de Jos, va consolida podul peste Valea Crasna și se vor realiza șanțuri pentru scurgerea apelor. Mai este prevăzută relocarea stâlpilor electrici de lemn și realizarea acceselor la gospodării. Totodată, se vor moderniza 3 podețe transversale, iar la finalul lucrărilor vor fi montate indicatoarele și marcajele rutiere. După modernizare, partea carosabilă va avea o lățime de 6,5 metri. 
Acest drum, în lungime de 2,1 km, vine în completarea tronsonului aflat în plină reabilitare, cuprins între Beltiug-Dobra-Corund-Bogdand-Hodod, în lungime de 38 km. Lucrarea a fost adjudecată la suma de 12.536.386 lei și se realizează din fonduri europene prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni.