Consiliul Județean Satu Mare a împlinit 30 de ani de la constituire
Consiliul Județean Satu Mare a împlinit 30 de ani de la constituire
În data de 21 decembrie 2022, Consiliul Județean Satu Mare a împlinit 30 de ani de la constituire. Ședința de constituire din data de 21 decembrie 1992, a reprezentat un moment important care a contribuit la schimbarea întregii societăți sătmărene, în acest fel să parcurgă drumul european deschis odată cu instalarea democrației.

Astăzi, 21 decembrie 2022, Consiliul Județean Satu Mare a împlinit 30 de ani de la constituire. Ședința de constituire din data de 21 decembrie 1992, a reprezentat un moment important care a contribuit la schimbarea întregii societăți sătmărene, care a ales să parcurgă drumul european deschis odată cu instalarea democrației.

De-a lungul celor 30 de ani, Consiliul Județean Satu Mare a fost condus de 8 președinți: Ioan Chiș, Anamaria Biriș, Gheorghe Miclăuș, Szabo Ștefan, Gheorghe Ciocan, Csehi Arpad, Adrian Ștef și Pataki Csaba. Au fost secondați de 17 vicepreședinți și aproape 200 de consilieri județeni, reprezentanți ale celor mai importante partide politice. Cu toții și-au pus amprenta asupra dezvoltării județului Satu Mare prin proiectele pe care le-au inițiat și le-au implementat.

Pentru a marca implinirea celor trei decenii, Consiliul Județean Satu Mare a organizat o ședință festivă în cadrul căreia au avut posibilitatea să se reîntâlnească o bună parte cei care de-a lungul anilor au făcut parte din această instituție.

„Avem în spate 30 de ani de muncă grea, dar rezultatele sunt vizibile. În ultimii 30 de ani, județul Satu Mare s-a dezvoltat foarte mult în toate domeniile: localitățile noastre se modernizează și se înfrumusețează, nivelul de trai a crescut semnificativ, am construit un județ sigur și stabil din punct de vedere economic, pe care îl putem lăsa moștenire copiilor noștri.

Munca noastră nu a fost zadarnică, rezultatele sunt o mărturie a efortului depus și cred că am dat un exemplu bun pentru cei care ne urmează. Iar secretul pe care îl putem lăsa ca moștenire este: putere în unitate și muncă în echipă!” – a transmis președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

La mulți ani Consiliului Județean Satu Mare!