Condiții foarte bune de trafic pe drumul care leagă Moftinu Mare de Crișeni și Craidorolț
Condiții foarte bune de trafic pe drumul care leagă Moftinu Mare de Crișeni și Craidorolț
Consiliul Județean Satu Mare a realizat astăzi recepția tehnică la terminarea lucrărilor drumului județean DJ 195B, tronsonul cuprins între Moftinu Mare-Crișeni-Craidorolț. Tronsonul are o lungime de 12,5 km și asigură un tranzit rutier rapid și în condiții de siguranță spre Mănăstirea Țeghea și zona de ștranduri termale de la Mihăieni și Acâș. Drumul reabilitat nu conectează doar localitățile din jur, ci promovează și dezvoltarea economică a întregii zone.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare: “Drumul pe care l-am recepționat astăzi va avea o garanție 80 de luni. Modernizarea acestui tronson a schimbat calitatea vieții nu doar pentru locuitorii care trăiesc în cele trei localități, ci pentru cei care traversează această zonă. Sunt multe entități economice care profită de calitatea bună a acestui drum. Eu le doresc să-l folosescă cu sănătate, iar noi ne propunem să continuăm cu realizarea altor legături rutiere moderne în această zonă”. 
Pe lângă realizarea noii structuri rutiere, pe drumul modernizat au fost amenajate și drumurile laterale, accesele la proprietăți, s-au realizat lucrări de consolidare și au fost construite 42 de podețe. Valoarea totală a investiției, realizată din fonduri PNDL II, este de 30.251.966 de lei.