RESTAURANT CANTINĂ
RESTAURANT CANTINĂ

 

 

Meniu

19 - 23 februarie 2024

 

Luni, 19 februarie

Ciorbă țărănească

Spanac cu ouă ochiuri

 

Marți, 20 februarie

Ciorbă de burtă / Supă de vișine

Chifteluțe marinate cu piure de cartofi

 

Miercuri, 21 februarie

Ciorbă de pui a la grec

Cașcaval pane, cartofi prăjiți, salată

 

Joi, 22 februarie

Bográcsos

Mămăliguță cu brânză, smântână și jumări

 

Vineri, 23 februarie

Supă Italiană

Pulpe de pui cu orez, salată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preț meniu: 26 lei               Meniu porție ½:  16 lei

Felul I: 12 lei               Felul II: 17 lei

Ambalaj: 2 lei (1 leu/caserolă/fel de mâncare)

 

Servim mic dejun (bundaș, omletă, ochiuri) între orele 8:30 – 10:00

Meniul zilei se servește de la ora 12:00

 

Vă rugăm să vă înscrieți cu o zi înainte pentru meniu pe pagina de facebook sau la numărul de telefon 0261 805 150. Porțiile se vor face strict în funcție de numărul persoanelor înscrise.