ENVIRONMENT
ENVIRONMENT
Suntem preocupați în permanență de menținerea unui mediu cât mai curat pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor județului nostru.

apa-si-apa-uzata.jpg
APĂ ȘI APĂ UZATĂ

Consiliul Județean Satu Mare și Societatea Apaserv au semnat primele contracte care vizează dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din proiectul “Planul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare”, în valoare totală de 1.202.948.260 de lei, proiect semnat cu Ministerul Fondurilor Europene. Până în prezent au fost semnate 7 contracte ce vizează construcții de stații de epurare, extindere și construcții de rețele de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare pentru următoarele localități: Ardud, Baba Novac, Gelu, Dobra, Bogdand, Bârsău, Orașu Nou, Medieșu Aurit, Turulung, Bătarci, Târșolț, Orașu Nou, Valea Seacă, Comlăușa, Tămășeni, Cărășeu, Lipău, Valea Vinului, Corod, Culciu Mare, Culciu Mic, Halmeu, Turț, Tarna Mare, Târșolț, Huta Certeze și Negrești-Oaș.

depozitul-ecologic.jpg
DEPOZITUL ECOLOGIC DOBA

Finalizăm lucrările pentru platforma de gunoi – celula numărul 2 pentru depozitul ecologic de la Doba. Noua celulă se va întinde pe o suprafață de 2,7 hectare și se estimează că va avea o capacitate de preluare a deșeurilor pentru următorii 6 ani.