Aktuális hírek

turisztika
gradi1

Jótékonysági színházi előadás Viorica Botar megsegítésére

SPECTACOL CARTITABILMárcius 19-én, csütörtökön,19.00 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában. Azért mert maroknyian vagyunk és ugyanazt a levegőt szívjuk nap mint nap,mert egymásban nem csak a kollégát látjuk, hanem a testvért, a megbízható barátot, akinek a vállán kisírhatjuk magunkat.Éppen ezért, kiállunk drága kollégánk Viorica Botar, műszaki igazgató mellett, akivel igazságtalan volt az élet és mi a kollégái, barátai nem ülhetünk téltlenül. Tudjuk, hogy a betegséget nem lehet elűzni, de a legfontosabb, hogy összefogjunk a küzdelemben.
Csütörtökön, március 19-én jótékonysági előadást tartunk. Gyertek egyesüljünk. Szánjunk rá a mi időnkből egy keveset, nyújtsunk egy segítő kezet. Segítsünk Viorica Botarnak, úgy anyagilag, mint lelkileg, hogy érezze azt, hogy nincs egyedül a harcban, hogy azok a darabok melyeken dolgozott, nem hiába voltak, hiszen a közönség megértette, az üzenetét: legyenek jobbak, megértőbbek, empatikusak.
A segítségükért cserébe, Victor Eftimiu színdarabját adjuk elő, melynek címe,, Az ember, aki látta a halált” („Omul care a văzut moartea”).
A számlaszám:
RO24BTRLEURCRT0258193701 (euró)
RO74BTRLRONCRT0258193701 ( lej)
Botar Radu Marcel
www.teatruldenord.ro

gradi1