Aktuális hírek

turisztika
gradi1

A Szatmár Megyei Tanács vezetősége felköszöntötte a Szatmár Megyei Társadalom- és Gyermekvédelmi Igazgatóság (DGASPC) női alkalmazottait

DSC_1581Tegnap este a Szatmár Megyei Társadalom- és Gyermekvédelmi Igazgatóság (DGASPC) női alkalmazottait köszöntötték március 8 alkalmából. A rendezvényen jelen volt Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Mircea Govor alelnök valamint Mariana Dragoş igazgató, Eugenia Ardelean aligazgató és Marcela Pop gazdasági igazgató.
Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke beszédében megköszönte az alkalmazottak lelkes munkáját: ,,A Szatmár Megyei Tanács számára nagyon fontos az Önök munkája és továbbra is számíthatnak a megyei tanács támogatására.”, majd felköszöntötte a nőket és ,,Boldog Nőnapot!” kívánt.
Mircea Govor alelnök megjegyezte, hogy a Szatmár Megyei Társadalom- és Gyermekvédelmi Igazgatóság történelmében most először, három női vezető áll az intézmény élén valamint megígérte, hogy a kollégáival együtt mindent megtesznek azért, hogy az alkalmazottak normális körülmények között dolgozhasannak.,,Tisztában vagyok azzal, hogy számos anyagi problémával küszködnek , de remélem, hogy ez hamarosan meg fog oldódni. Bizzanak továbbra is a Szatmár Megyei Tanácsban, hiszen eddig is és ezentúl is, Önök mellett leszünk.”-mondta Mircea Govor alelnök, majd felköszöntötte a nőket.

gradi1