Aktuális hírek

turisztika
gradi1

Nőnapot tartottak a Szatmár Megyei Kórház alkalmazottai

spital1A Szatmár Megyei Kórház közel 200 alkalmazottja együtt ünnepelte szombaton este, a Romantic étteremben, a Nőnapot. Az ünnepségen jelen volt a Szatmár Megyei Tanács vezetősége is, aki felköszöntötte a nőket valamint biztosította a jelenlévőket a támogatásukról. A rendezvényt Gabriela Opriş, a megyei kórház ellátási igazgatója nyitotta meg, aki felköszöntötte a jelenlévő hölgyeket.Ezt követően bemutatta a meghívottakat Mircea Govort, a Szatmár Megyei Tanács alelnökét és Raul Băbţant,a Szatmár Megyei Prefektúra kancelláriájának a képviselőjét.
Objektiv okok miatt Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke nem tudott megjelenni az ünnepség megnyitóján, később tiszteletét tette a jelenlévők nagy örömére, hiszen tapssal fogadták az elnököt. Erica Venemozer, a kórház menedzsere beszámolt azokról a befektetésekről, melyek az elmúlt három év alatt történtek, azóta amióta a kórház a Szatmár Megyei Tanács alárendeltségébe tartozik. Válaszként Mircea Govor alelnök, rámutatott azokra a befektetésekre melyek segítségével jobb körülményeket biztosítottak úgy a kórház alkalmazottainak, mint a pácienseknek. Mircea Govor alelnök azt is hozzátette, hogy ezek a befektetések tovább fognak folytatódni, majd felköszöntötte a nőket.
Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke beszédében elmondta, hogy a Megyei Tanács számára az egyik legfontosabb alárendelt intézmény, a Szatmár Megyei Kórház valamint további erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy tovább tudják fejleszteni az egészségügyi szférát.
Paula Mare orvosigazgató, Raluca Tarba gazdasági igagató és Constantin Demian szóvívő is felköszöntötték a nőket.

gradi1