gradi1

Sesiune de informare și de instruire în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Autoritate de Management a Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020, a lansat în data de 18 decembrie 2017, două apeluri de proiecte, pentru proiectele soft, respectiv pentru proiectele hard. Pentru atragerea fondurilor puse la dispozitie de UE este esențial ca  potentialii aplicanți și partenerii să fie corect și complet informați cu privire la cerințele apelurilor de proiecte, condițiile de participare și regulile de elaborare a cererii de finanțare.

În acest context, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, va organiza o sesiune de informare și de instruire pentru autoritățile, instituțiile și organizațiile interesate, care se va desfășura în data de 23 ianuarie 2018 în Sala Mare de ședinte a Consiliului Judetean Satu Mare, P-ta 25 Octombrie nr 1, de la orele 9.00.

Pe această cale sunt așteptați la sesiunea de informare potentialii aplicanți și parteneri pentru a fi informați cu privire la noi oportunități de finanțare.

gradi1