gradi1

Trofeul Sătmarului la volei

11751799_728706413919400_8786325581662435262_nPentru 3 zile Satu Mare devine capitala voleiului. De joi, 6 august și până sâmbătă 8 august pe terenul de nisip amenajat în Piața 25 Octombrie se va juca volei pentru deliciul sătmărenilor amatori. 9 echipe de fete frumoase, competiții, provocării și multe distracție pentru public, sunt doar câteva amănunte ale acestui turneu. 

Trofeul Sătmarului a fost organizat pentru prima data în 1998, promotorul acestui turneu fiind Dl. Mihai Lorincz, iar după o pauză de 10 ani, la inițiativa Consiliului Județean Satu Mare s-a reluat tradiția. Trofeul Sătmarului a fost cel mai mare eveniment estival organizat în Satu Mare, locul de desfășurare ales fiind platoul din Centrul Nou. Evenimentul aducea peste 1000 de spectator, fiind la momentul respectiv unul din cele mai frumoase turnee de volei de plajă din România. Astăzi, Satu Mare trebuie să-și recâștige locul în topul turneelor din România.

În 2002 Satu Mare a găzduit Balcaniada de Seniori și în viitorul apropiat dorim din nou să organizăm o Balcaniada, dar de data aceasta să fie adresată și genului feminin.

De anul acesta Satu Mare se poate mândri cu o echipă specializată în voleiul de plajă,Vaida Beata și Matei Adriana, anul acesta aducând Sătmarului un Titlu de Campion Național la Junioare, un titlu de Vicecampion Național la Senioare și un titlu de Vicecampion la Balcanida U 20, acestea fiind o premieră în istoria județului. Doresc să le felicit pe doamnele Beata și Adriana pentru rezultatele deosebite și sunt sigur că o să ne ofere un spectacol frumos și la Satu Mare.

Trofeul Sătmarului este un Turneu Internațional care aliniază la start 9 echipe din: Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și România, sistemul de desfășurare va fi pe grupe oferind publicului spectator zilnic 6 jocuri, împărțite în 2 sesiuni, sesiunea de dimineață începând la ora 10, iar cea de-a doua sesiune începând cu orelel16. Semifinalele și finalele se vor desfășura sâmbătă începând cu orele 16.

Valoarea totală a premiilor acordate sportivilor va fi de 2500 euro net, dar și spectatorii vor avea parte de surprize,  li se va oferi ocazia să câștige anumite  premii puse la dispoziție de sponsori prin participarea la anumite provocări pe terenul de volei.

Inițiator și finanțatorul Trofeului Sătmarului este Consiliul Județean Satu Mare, organizator, CS ADEP.

gradi1