Ştiri recente

turistic
gradi1

Sătmărencele au câștigat Trofeul Sătmarului

CJSM_103Sâmbătă, 8 august, pe platoul din piața 25 octombrie din Satu Mare s-a desfășurat finala campionatului de volei pe plajă Trofeul Sătmarului. Sătmărencele Beata Vaida și Adriana Matei s-au impus în fața adversarelor bulgăroaice reușind să câștige după un meci cu emoții, cupa Trofeul Sătmarului. Președintele Consiliului Județean Satu Mare Adrian Ștef, a declarat că ideea de a readuce această competiție la Satu Mare a fost a antrenorului sătmărean Adrian Pricop și a lui Florin Mureșan iar Consiliul Județean a răspuns la această inițiativă alocând suma de 8000 de euro pentru turneu.

Cele mai bune echipe din România care s-au clasat pe primele locuri ăn campionatele Naţionale de volei pe plajă dar și trei echipe din Bulgaria, Serbia și Republica Moldova au concurat la Trofeul Sătmarului. Antrenorul sătmărean Adrian Pricop s-a arătat mai mult decât mulțumit de rezultatul final și are încredere că sătmărencele noastre vor aduce rezultate bune și la balcaniada din Macedonia.

Câștigătoarele cupei Trofeul Sătmarului Beata Vaida și Adriana Matei s-au antrenat intens pentru aceasta competiție dar spun ele a meritat iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Organizatorii principali ai competiției au fost Consiliul Județean, Primăria Satu Mare, Consiliul Local și CS ADEP Satu Mare. Turneul este unul de top și este inclus în calendarul Federației Române de volei.

gradi1