gradi1

Distracţie şi voie bună la Ziua Oraşului Tăşnad

DSC_0676Sâmbătă, 15 august, la Tăşnad, s-a organizat o nouă ediţie, a XVII-a, a Zilei oraşului. Manifestarea a avut loc în Piaţa Mare, iar toţi tăşnădenii au avut posibilitatea să asiste la momente de mare sărbătoare a localităţii lor. Deşi anul acesta Primăria a pus accent pe dezvoltarea infrastructurii, s-a străduit să nu renunţe la tradiţie şi să organizeze o nouă ediţie a Zilei Tăşnadului, oferind un program cultural-artistic pe gustul tuturor tăşnădenilor.
La eveniment au fost prezente şi nenumărate oficialităţi, care au ţinut să-l felicite pe edilul-şef al Tăşnadului pentru implicarea sa în bunul mers al oraşului caracterizat perla de apă termală a judeţului Satu Mare.
De asemenea, sâmbătă 15 august, a avut loc la Tăşnad, chiar de Ziua Oraşului, ceremonia de înfrăţire între oraşul din judeţul Satu Mare şi oraşul Acqui Terme din regiunea italiană Piemonte.
În cadrul programului de pe scenă, accentul a fost pus pe artiştii locali, dar chiar şi aşa, tăşnădenii au avut parte de un concert electrizant oferit de trupa Vunk.
DSC_0702

DSC_0663

gradi1