gradi1

A început festivalul fanfarelor

vlcsnap-error672Duminica 9 august a avut loc deschiderea oficială a festivalului fanfarelor. Timp de șase săptămâni sătmărenii se vor putea bucura de acorduri muzicale de excepție în Parcul Central din Satu Mare.

Devenit deja traditie, a 5 a editie a Festivalului Fanfarelor a debutat în seara de 9 august în Parcul Central din Satu Mare.

De la ora 19.00, sătmărenii au asistat la un spectacol muzical de o ora, desfășurat sub bagheta dirijorului Mihai Fazekas din Ungaria.

Timp de șase săptămâni sătmărenii și nu numai vor putea audia formația care este alcătuită din tineri din mai multe regiuni ale județului Satu Mare dar și din Ungaria. Președintele Consiliului Județean Adrian Ștef îi invită pe cei care doresc să se delecteze cu muzică de promenadă în Parcul Central din Satu Mare.

Acest proiect face parte din programul evenimentelor culturale pe care Consiliul Județean Satu Mare le organizează anual pentru sătmăreni. În cadrul acestor evenimente sunt promovate tradițiile și obiceiurile vechi și sunt promovate tinerele talente din județul Satu Mare.

gradi1