Ştiri recente

turistic
gradi1

Satu Mare a fost pentru două zile „capitala canină” a României

DSC_0984În acest weekend, Asociaţia Chinologică Română Satu Mare cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Primăriei, a organizat în Piaţa Rex din Micro 17 cea de-a 38-a ediţie a expoziţiei internaţionale canine “Dog Show”. Evenimentul a fost unul de mare amploare datorită competiţiilor naţionale şi internaţionale ce au avut loc pe parcursul celor două zile.
Peste 2200 de câini au fost prezenți la cele trei expoziţii canine organizate de Asociaţia Chinologică Română Satu Mare. Sâmbătă, 25 aprilie, la expoziţia naţională au fost înscriși 683 de câini, iar la cea internaţională 752. Ultima expoziţie, cea internaţională, a avut loc duminică unde au participat 732 de patrupede.
Consiliul Judeţean Satu Mare s-a implicat în organizarea celei de-a 38-a ediţii a expoziţiei canine “Dog Show”. Preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, îl felicită pe preşedintele Asociaţiei Chinologice Satu Mare Molnar Zsolt şi îi mulţumeşte pentru că a reuşit să realizeze la Satu Mare “un centru canin”.
În funcţie de cum s-au prezentat în concurs, patrupedele au fost răsplătite cu premii pe diferite grade de performanţă, atribuite de un juriu profesionist format din arbitri din 9 ţări, mai exact din România, Grecia, Macedonia, Slovacia, Croaţia, Ungaria, Polonia, Spania şi Belarus.
xx

x

DSC_1063

gradi1