gradi1

Expoziţia „Fotoetnografica” a ajuns la ediţia a XIII-a

expoCentrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș cu sprijinul Consiliului Județean a organizat cea de-a XIII-a ediție a vernisajului “Fotoetnografica”. Vernisajul a avut loc la Centrul de Creație miercuri, 15 aprilie, de la ora 16 și va fi deschis în perioada 15 – 29 aprilie.
Miercuri, 15 aprilie, a avut loc cea de-a VIII-a ediție a vernisajului „Fotoetnografica” Săpânța 2014, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș și Consiliul Județean Satu Mare. Expoziția şi-a deschis porţile în salonul Centrului de Creație.
În cadrul expoziției expun Felician Săteanu, Daniela Stănoiu, Dan Ceuca, Nicolae Hauca, Gheorghe Petrilă, Tudorel Ilie și Vasile Timur Chiș. Aceasta poate fi vizitată în perioada 15-29 martie la sediul Centrului de Creație între orele 8-16.

gradi1