gradi1

Daruri din suflet în prag de sărbătoare

ajutorPentru a oferi un motiv de bucurie în preajma Sărbătorilor Pascale, preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a vizitat mai multe familii nevoiaşe din judeţ. Printre cazurile care l-au impresionat se află şi cel al Ecaterinei Bogdan.
Cazul Ecaterinei Bogdan, mama ce a făcut un apel umanitar spre sătmăreni pentru a cere haine pentru cele 6 fete pe care le creşte singură, a ajuns şi în atenţia oficialităţilor.
Faptul că în apelul ei către sătmăreni nu a cerut bani ci doar haine şi încălţăminte pentru cei mici l-a impresionat pe preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef dar şi pe viceprimarul Marcela Papici. Aceştia i-au făcut femeii o vizită surpriză alături de consilierul Felician Pop, directorul de cabinet Claudiu Sulea şi directorul Centrului de Creaţie Robert Laszlo.
Ecaterina are grijă de cele 6 fete ca de ochii din cap şi munceşte cu ziua pentru a le oferi o masă zilnică. În schimb fetele excelează la învăţătură şi o fac mândră pe mama lor.
Surprinsă de faptul că oamenii importanţi ai judeţului i-au călcat pragul dar mai ales bucuroasă de darurile primite, femeia a mulţumit cu lacrimi în ochi tuturor celor care i-au întins o mână de ajutor în momentul în care nu mai avea nici o speranţă.
Adrian Ştef şi Marcela Papici au promis că vor avea în atenţie şi pe viitor cazul Ecaterinei Bogdan, pentru a se asigura că cele 6 fete vor avea parte de condiţii decente şi de educaţia pe care o merită.
ajutor paste

gradi1