gradi1

Ziua Mondială a Asistenţei Sociale sărbătorită la Noroieni

Asistenti 3Colegiul Asistenţilor Sociali din Satu Mare a celebrat ieri, la Noroieni, Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, prin organizarea unui seminar motivaţional. La eveniment au participat zeci de asistenţi sociali, în frunte cu preşedintele Colegiului Asistenţilor Sociali Satu Mare, Mihaela Motoc şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.
Prin evenimentul de ieri se celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social. Evenimentul marchează 20 de ani de la prima promoţie de asistenţi sociali şi 10 ani de la reglementarea profesiei.
Seminarul motivaţional a fost susţinut de către trainerul Mircea Chira, care a declarat că acest curs are menirea de a schimba percepția aistenţilor sociali despre cum trebuie să fie un om de succes. Acesta i-a pregătit pe cursanţi să devină motivaţi şi hotărâţi pentru a putea să îi motiveze și să îi inspire şi pe ceilalți.
asistenti 2

asistenti

gradi1