gradi1

Shapes and Shadows

Afis_shapesSecţia de Artă a Muzelui Judeţean Satu Mare vă invită la o expoziţie foto inedită: ”Shapes and Shadows”, semnată de artistul fotograf Robert Costea.
Ideea proiectului are ca sursă de inspiraţie un articol de acum câţiva ani, publicat pe un site american, având ca temă imaginea deformată, datorită retuşării excesive, a corpului uman care ajunge la public via canalele media (indiferent de natura acestora).
Expoziţia constă din 28 de imagini selectate din peste 2000 de instantanee, realizate pe parcursul a doi ani. Proiectul s-a finalizat destul de greu datorită dificultăţilor întâmpinate, în special atunci când trebuie să găseşti modele care să fie deschise şi dispuse pentru acest gen de fotografie.
Lucrările expuse sunt cu vânzare, iar suma rezultantă va fi donată unui ONG care are ca obiect de activitate acţiuni cultural-sociale.
Expoziţia a cărui vernisaj va avea loc joi 5 martie 2015, ora 17.00, la Muzeul de Artă (P-ţa Libertăţii nr.21), va fi onorată de prezenţa actorului Radu Botar.

gradi1