gradi1

Ziua Protecției Civile – mesajul Președintelui Consiliului Județean la 82 de ani de la înființarea primelor structuri cu atribuții de apărare civilă

11038083_651539081636134_3165817520484173941_n„Înaltul Decret Regal nr. 468 este considerat actul de naştere al Protecţiei Civile din România, în fiecare an la 28 Februarie sărbătorindu-se ZIUA PROTECŢIEI CIVILE.

Cu această ocazie doresc să vă felicit pentru implicarea dumneavoastră în activităţile pe care le demaraţi, dar mai ales să vă mulţumesc pentru că dumneavoastră apăraţi viaţa cu propria viaţă.

Vă felicit pentru eforturile depuse, pentru modul profesionist şi responsabil în care aţi acţionat de fiecare dată, asigurându-vă de întreaga mea recunoştinţă faţă de eforturile pe care le depuneţi în fiecare zi. Prezenţa uniformei în diferitele sale manifestări, dă cetăţeanului un împătrit sentiment: cel al siguranţei, cel al autorităţii, cel al continuităţii şi, mai ales, cel al capacităţii de luptă şi jertfă.

Aşteptarea mea din partea Dumeavoastră este aceea de a reprezenta fiecare cetăţean din aceast județ, eu cred că această aşteptare de fapt reprezintă normalitatea.

Vă mulţumesc pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumnevoastră. Vă doresc sănătate şi putere de muncă! Să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!”

Cu respect,

Adrian Ștef

Președinte Consiliul Județean Satu Mare

gradi1