gradi1

TOŢI DIFERIŢI, TOŢI EGALI – COPII DĂRUIESC

Programul Dezvoltarea Unei Vieti Activa Grand Mall (4)În cadrul Campaniei de conştientizare și informare a importanţei dezvoltării unei vieţi active a avut loc evenimentul TOŢI DIFERIŢI, TOŢI EGALI – COPII DĂRUIESC.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, Judeţul Satu Mare prin Consiliul Judetean Satu Mare, Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC și Centrul de Cercetare și Formare a Universităţii de Nord Baia Mare împlementează proiectul „Adaptabilitate – Şansă la o viaţă activă”, număr de identificare al contractului POSDRU/120/6.2/G/124215. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investe în Oameni!”
Obiectivul general al proiectului este promovarea unui pachet de măsuri eficiente pentru creșterea capacității de ocupare a 140 persoane cu dizabilităţi prin:
• Facilitarea accesului la piaţa muncii prin creşterea capacităţii a 140 de persoane cu dizabilităţi de a-şi găsi un loc de muncă. 140 de persoane cu dizabilităţi beneficiază de un program integrat de dezvotare a capacităţilor, competenţelor şi deprinderilor profesionale, cunoştinţelor şi stimei de sine.
• Dezvoltarea de măsuri inovatoare pentru ocuparea persoanelor cu dizabilităţi. Proiectul işi propune deschiderea primului centru de accesibilizare şi adaptare care să furnizeze măsuri integrate ce va permite realizarea de adaptari pentru transportul si accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Programul Dezvoltarea Unei Vieti Activa Grand Mall (1) Programul Dezvoltarea Unei Vieti Activa Grand Mall (3) Programul Dezvoltarea Unei Vieti Activa Grand Mall (5)

gradi1