gradi1

Topul Firmelor și Balul Oamenilor de Afaceri

10387528_598039613652748_3325446513207921776_nCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare a premiat vineri seara cele mai competitive firme din județ, prin cea de-a 21-a ediţie a Topului firmelor – ediţia 2013, organizând totodată şi “Balul Oamenilor de Afaceri”.

„Mulțumesc firmelor pentru că datorită lor avem bani la buget, putem să ne îngrijim  de infrastructura rutieră, socială, cea de sănătate, de educaţie, şi putem să dezvoltăm împreună judeţul. Cred că în judeţul Satu Mare s-a simţit creşterea economică, vorbim în momentul de faţă de 55 de milioane de lei care au intrat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, anul trecut au intrat 15 milioane. Vorbim de bani care au intrat în sănătate, modernizăm spitalele, reţeaua de sănătate, drumurile judeţene. Încercăm să venim în sprijinul dvs. Eu ştiu că e foarte important când încerci să dezvolţi o afacere să ai infrastructura asigurată, utilităţile, tocmai de aceea broşura de business care am lansat-o vine în sprijinul celor care doresc să deruleze o afacere în judeţ.„ a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Topul se realizează pornind de la bilanţurile depuse la anul fiscal precedent. Au depus bilanţ 8872 de societăţi comerciale. Topul s-a realizat ţinând cont de mai multe criterii, precum cifra de afaceri, profitul, rata de productivitate şi capacitate de exploatare a capitalului uman.

Premiile au fost înmânate de preşedintele Camerei de Comerţ Satu Mare, Ovidiu Silaghi, pe domenii de activitate și în funcție de mărimea întreprinderilor.

gradi1