gradi1

Seara designerilor, ediția a IV-a

Seara Designerilor (12)Vineri, 14 noiembrie 2014, începând cu ora 19:00, la Grand Mall a avut loc Seara Designerilor, ediția a IV-a. Evenimentul a fost sprijinit de Consiliul Județean și s-a bucurat de prezența președintelui în sala care a felicitat designerii sătmăreni care fac cinste județului.

„Nimeni nu mai poate să spună faptul că în judeţul Satu Mare nu se întâmplă nimic. Trebuie să remarcăm cât de multe evenimente au loc, fie că sunt ele expoziţii, lansării de carte, premierii a elevilor olimpici, a Luminătorilor satelor, a mai vrednicilor noştrii bunicii de la care avem numai de învăţat sau astfel de evenimente cum este cel la care ne aflam în care arta se împleteşte atât de frumos cu competiţia.

Două zile frumoase în care mici întreprinzătorii sătmărenii au ocazia să se întâlnească cu profesionişti care activează în domeniul înfrumuseţării, dar  nu numai aceştia, ci fiecare iubitor de frumos din oraşul nostru.

Seara designerilor este o gală care şi-a căştigat deja locul în anuarul evenimentelor care promovează an de an tinerii semnatari ai creaţiilor vestimentare atât creatori de modă consacraţi din Satu Mare, cât şi tinere talente ale acestui domeniu, tinerii care ne fac cinste şi ne vor ajuta să facem din judeţul Satu Mare, judeţul pe care fiecare locuitor şi-l doreşte.

Un aspect deosebit de important este, înființarea secțiilor de modeling și de design vestimentar în cadrul Școlii de Arte Satu Mare, instituție subordonată Consiliului Județean. Vom sprijini aceste clase și sper să se bucure de un real succes.„ a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Seara Designerilor (3)  Seara Designerilor (18)  Seara Designerilor (18) Seara Designerilor (27) Seara Designerilor (28) Seara Designerilor (29) Seara Designerilor (37)

 

gradi1