gradi1

Oportunități de afaceri și investiții în județul Satu Mare

DSC_0347Conducerea Consiliului Județean Satu Mare, președintele Adrian Ștef alături de cei doi vicepreședinți Mircea Govor și Riedl Rudolf au lansat în cadrul unei conferințe de presă broșura de bussines a Județului Satu Mare intitulată ”Oportunități de afaceri și investiții în județul Satu Mare” .

”Oportunități de afaceri și investiții în județul Satu Mare” este cea mai proaspătă publicație a Județului Satu Mare cu un format A5, 42 de pagini, bilingv român-englez.

Broșura are ca conținut:

–       prezentarea potențialului natural și uman al Județului Satu Mare, punând accent pe potențialele zone de dezvoltare și specificul fiecăreia;

–      prezentarea oportunităților de dezvoltare locală pe raza județului Satu Mare în patru direcții (patru linii de business: Domeniul producției de energie regenerabilă, Domeniul agricol și industrie alimentară, Domeniul industrial și logistic, Domeniul turistic), inclusiv punctele de interes pentru investitorii strategici;

–      prezentarea resurselor disponibile în fiecare microregiune geografică pe fiecare din cele patru linii de business;

–      prezentarea unor exemple de succes pentru fiecare din cele patru direcții de dezvoltare identificate.

Rolul broșurii: prezentarea sintetică, succintă, într-un singur material, a punctelor forte ale județului, a potențialului material și uman, elemente de interes pentru potențiali investitori.

Destinație: broșura este destinată și țintește potențiali investitori, oameni de afaceri atât din țară cât și din străinătate, care, prin această publicație, să poată să obțină un sumar de informații utile și concentrate, pentru facilitarea luării unei decizii.

Distribuție: broșura va fi distribuită la diverse evenimente, întâlniri, târguri de profil,  organizate de către Județul Satu Mare. Vor fi puse la dispoziție celor interesați și prin Centrul Județean de Informare Turistică.

gradi1