gradi1

Consiliul Judeţean Satu Mare împarte peste 3.000 de drapele, de 1 Decembrie

DSC_0028Consiliul Judeţean Satu Mare a pus la dispoziţie peste 3000 de drapele, pentru a le distribuii sătmărenilor care doresc să arboreze simbolul naţional al României.
În cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc marţi, 25 noiembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de vicepreşedintele Mircea Govor, a îndemnat sătmărenii să arboreze simbolul naţional al României. Consiliul Judeţean a pus la dispoziţie peste 3000 de steaguri, care se impart gratuit. Drapelul naţional va fi arborat şi pe clădirea Palatului Administrativ.
Adrian Ştef şi-a exprima bucuria, faţă de faptul că numărul steagurilor arborate de cetăţeni, creşte în fiecare an. Acesta a punctat importanţa valorilor care definesc trecutul şi ţara noastră şi care denotă respect faţă de înaintaşii ţării.
În luarea de cuvânt, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor a declarat că data de 1 Decembrie, este ziua cea mai importantă din viaţa românilor.
La rândul său. Prefectul Eugeniu Avram a îndemnat cetăţenii judeţului Satu Mare să arboreze steagul României în casele lor, în semn de respect şi mândrie faţă de patrie.

gradi1