gradi1

Au început lucrările pe DN 19 din localitatea Vama spre Negreşti Oaş

drum vama 1Începând de astăzi 29 august au început lucrările de întreţinere curentă şi periodică a drumului naţional DN 19 din localitatea Vama spre Negreşti Oaş.
Aceste lucrări de întreţinere curentă şi periodică se vor executa pe tronsonul Livada spre Oraşu Nou, Vama, Negreşti Oaş, Certeze până la limita de judeţ cu Maramureşul. Lungimea totală pe care se vor realiza lucrările este de 41,5 km.
Lucrările care se vor efectua sunt umătoarele:
– pe tronsonul de la Livada până la ieşirea din Oraşu Nou în lungime de 17,4km, deoarece îmbrăcămintea rutieră este din beton de ciment (dale) se vor efectua lucrări pregătitoare constînd din colmatarea fisurilor, repararea degradărilor, după care se vor aşterne 2 straturi de şlam bituminos în grosime maximă de 2 cm;
– pe tronsonul de la Oraşu Nou – Vama – Negreşti Oaş – Certeze – Limită de judeţ cu Maramureşul în lungime de 24,1 km, deoarece îmbrăcămintea rutieră este din mixtură asfaltică, se vor realiza lucrări pregătitoare constând în repararea degradărilor – plombări, după care se va aşterne un strat de beton asfaltic în grosime medie de 6cm.
Termen de de finalizare a lucrărilor este 30 octombrie 2014.
Executant este Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj.
Beneficiarul lucrării este Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.
drum vama 3

drum vama

gradi1