gradi1

Sfârșit de an școlar la Școala de Arte Satu Mare

6Președintele Consiliului Județean Satu Mare Adrian Ștef a participat sâmbătă, 14 iunie începând cu ora 11:00 la unul dintre cele mai așteptate evenimente de către sătmăreni. Școala de Arte Satu Mare a pregătit un frumos program de balet și dans sportiv, elevii luându-și „La revedere” de la anul școlar 2013-2014.

„Vin în cascadă programele și proiectele la Școala de Arte. La final de an când facem un bilanț vedem că avem toți mai mulți copii care reușesc să obțină diplome, medalii, să urce pe podium la diferite competiții în țară. Acest lucru, în principal, este meritul lor, meritul profesorilor coordonatori și nu trebuie uitați nici părinții pentru că ei sunt cei care îi susțin și îi îndrumă. Îi felicit și pe această cale. Eu cred că dacă îi îndrumăm pe copii către artă, către frumos, ne ajutăm pe noi înșine și putem să ajutăm și societatea. Copii trebuie să învețe că există o scală de valori și în viață sunt apreciați cei cu adevărați buni.
Vreau să îl felicit încă odată pe profesorii Gabriela Tănase, profesor de balet, Ovidiu Ignat, antrenor de dans sportiv și pe Maria Varga, coordonator activități culturale și nu în ultimul rând pe Mircea Deac, directorul Școlii de Arte Satu Mare, Florin Pop, directorul adjunct al acestei instituții și toate cadrele didactice care își desfășoară în cadrul acestei unități de învățământ activitatea.
Sunt toți mai mulți copii, toți mai mulți elevi care urmează cursurile Școlii de Arte. Dacă în urmă cu trei ani, patru ani aveam undeva la 400 de elevi acum am ajuns la aproximativ 750.
Noi, Județul Satu Mare vom aloca în continuare sumele necesare în condiții foarte bune a activității școlii.” A declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Adrian Ștef, edilul șef al Județului Satu Mare a înmânat trei diplome de excelență domnilor profesori Gabriela Tănase, Ovidiu Ignat și doamnei Maria Varga ca semn de preţuire faţă de profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă
în activitatea desfășurată în cadrul Școlii de Arte Satu Mare.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

gradi1