gradi1

Paradă internațională de mașini de epocă, pentru prima dată la Satu Mare

afisÎn data de 7 și 8 iunie, 2014 pentru prima dată la Satu Mare, are loc întâlnirea înternațională a pasionaților de autoturisme retro, în special autoturisme romanești. În cadrul evenimentului vor fi expuse pe lângă autoturisme românești, și autoturisme de producție rusească, poloneză nemțească etc.
Acest eveniment, are ca scop promovarea și valorificarea obiectivelor turistice din județul Satu Mare, deoarece în cadrul întâlnirii va fi organizată și o excursie prin județ.
În toamna anulul 2013 o delegație din România, Județele Satu Mare și Argeș, au participat la un eveniment asemănător în Polonia la Cracovia, obținând la concursurile organizate de clubul “DRUM BUN POLONIA “, locurile 1 și doi, participanții din Satu Mare și mențiune 3 participantul din județul Argeș.
Cu acest club din polonia, DRUM BUN POLONIA, s-a realizat un parteneriat inițiat de sătmăreni, astefel că filiala de la Satu Mare, se numește DRUM BUN ROMÂNIA.
La evenimentul ce se va desfășura în data de 7 și 8 vor participa delagații din Polonia și Ucraina.
Evenimentul se va desfășura după următorul program:
-Sâmbătă, 7 iunie ora 12:00 parada mașinilor de epocă în centrul municipiului Satu Mare (parcul central în fața catedralei).
-Duminică, 8 iunie ora 12:00, parada mașinilor de epocă în municipiul Carei ( langă monument ).

gradi1