gradi1

Concurs național de dans la Satu Mare

7Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a participat sâmbătă, 7 iunie la parada dansatorilor participanți la Consursul național de dans „Cupa Sătmarului”.
Acesta a transmis un mesaj de încurajare pentru toți dansatorii urându-le un bun venit în județul nostru atât lor, cât și arbitrilor.
„Mă bucur să fiu alături de Dumneavoastră și mai ales mă bucur că v-am putut ajuta și la această ediție.
Mă mândresc de faptul că în județul nostru aducem atâția tineri sportivi. Brigada de arbitri este una excepțională alcătuită din arbitri recunoscuți pe care, doamnelor și domnilor ne bucurăm să vă avem alături de noi.
Dansul este cel mai uman dintre arte deoarece prin miscarile efectuate transmite stări și sentimente, poate fi înteles de către oricine iar limbajul sau este universal. Dansul este cea mai veche forma de arta, muzica născându-se ca acompaniament al dansului. Istoria dansului oglindeste prin limbaje artistice proprii fiecarei epoci.
Am văzut foarte multe perechi foarte bune și vreau să îi felicit atât pe tineri, cât și pe părinții lor care le-au îndrumat pașii către dansul de societate și pentru că îi susțin.
Vreau să îi felicit și pe antrenorii de la Royal Dance care au făcut atâtea eforturi și pentru organizarea unui nou eveniment exemplar.
Ședere plăcută la Satu Mare și mult noroc participanților!” a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

1

2

3

4

5

6

9

10

gradi1