gradi1

Spații noi pentru seniorii tășnădeni

11Consiliul de Conducere al Asociatiei Caritas Catolica Oradea, filiala Tasnad, alături de invitatii sai, au inaugurat cladirea largită a Caminului de zi pentru seniori din orasul Tasnad la data de 13 mai 2014, ora 12:00.
Sfintirea si binecuvantarea au fost celebrate de excelenta Sa domnul Bocskei Laszlo, episcop al Diecezei Romano-Catolice Oradea.
La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef alături de cei doi vicepreședinți Mircea Govor și Rudolf Riedl, subprefectul Tamas Altfater, primarul orasului Tășnad, Vasile Mitrașca, directorul DGASPC, Octavian Apan, deputatul Erdei Istvan, senatorul, Pataki Csaba, specialist în domeniul economic la fundaţia din Herzogenburg şi Dürstein, Hugo Rafael de Vlaminck, directorul centrului de zi, Czier Tibor.
Noua clădire a fost realizată cu sprijin din partea asociației nemtesti pe terenul acordat cu titlul gratuit de Consiliul Județean, are 7 camere si va deservi 23 de seniori cu diferite afecțiuni precum Alzheimer, arteroscleroză avansată, accidente vasculare celebrale, Parkinson. 1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

gradi1