gradi1

Inovatia didactica – solutie pentru schimbare si calitate in educatie

2Inspectoratul Scolar al Judetului Satu Mare în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Satu Mare, SC Alfavega SRL, Societatea Educatoarelor Novatoare Satmarene SENS în colaborare cu Consiliul Judeţean Satu Mare au organizat în data de 28 Martie 2014 simpozionul Regional, Editia II cu tema “Inovaţia didactica – solutie pentru schimbare si calitate in educatie”
Acest eveniment a fost organizat in cadrul programului national initiat de Ministerul Educatiei Nationale “Curcubeul schimbarii” si se adresează educatoarelor din judetele: Bihor, Bistrita Nasaud, Maramures, Salaj, Satu Mare, implicate in educatia copiilor la nivel prescolar.
Editia a II-a a Simpozionului isi propune sa promoveze intr-un mod extins inovatia şi creativitatea didactica cu scopul de a imprima o linie ascendenta, progresista educatiei din gradinita .
Se menţine scopul primei ediţii si anume acela de a promova in randul educatoarelor o reflectare aprofundata asupra relatiei dintre valoarea conceptuala a materialelor didacice, educatia de calitate si impactul definitoriu asupra dezvoltarii copilului .
Evenimentul s-a bucurat de prezenta doamnei Viorica Preda, Inspector General pentru Invatamant Preprimar al MEN. La eveniment au participta aproximativ 130 de persoane reprezentand educatoare din judetele regiunii tinta, directoare de gardinite, metodiste ale invatamantului prescolar, reprezentanti ai Inspectoratului scolar, ai Casei corpului didactic si ai autoritatilor locale
1

3

5

6

gradi1