gradi1

Teatrul Regina Maria din Oradea vine cu două spectacole în Sătmar

31770Teatrul de Nord Satu Mare găzduiește, luni, 7 octombrie, două spectacole prezentate de Trupa „Iosif Vulcan” a Teatrului „Regina Maria” din Oradea. Astfel, de la ora 11.00 se va juca piesa „Vrăjitorul din OZ”, iar de la ora 19.00 La ”Iunion”, birjar!.
Una dintre cele mai cunoscute şi iubite poveşti de către copii, „Vrăjitorul din Oz” a reuşit să seducă generaţii întregi de copii de-a lungul timpului. Scris la începutul secolului, mai precis
în 1900, „Vrăjitorul din Oz” a devenit cu timpul o poveste nemuritoare, fiind considerat, de altfel, primul basm american modern. Peripeţiile lui Dorothy – o fetiţă din Kansas, aruncată de o tornadă pe meleaguri necunoscute – sunt faimoase în întreaga lume, cunoscând numeroase dramatizari şi ecranizări.
Deşi au trecut mai mult de 100 de ani de la lansarea acestei cărţi, copiii din întreaga lume sunt încă fascinaţi de minunata lume a lui Oz.
La “Iunion”, Birjar! după schiţe de I.L. Caragiale. Spectacolul, propus de Daniel Vulcu, încearcă să reconstituie atmosfera anilor 1900, prin textele eternului Caragiale.
Atmosfera de la terasa “Iunion” cu muzica şi dansurile acelor vremuri se vor regăsi într-un spectacol de cabaret vesel, pigmentat cu muzică live şi numere de magie, care nu poate fi decât pe gustul tuturor.
Prețul biletelor: 7 lei pentru ”Vrăjitorul din Oz”; 20 lei 15 lei cu reducere pentru „ La ”Iunion”, birjar!”.

gradi1