Ştiri recente

turistic
gradi1

Președintele Adrian Ștef a participat la Inter Airport Europe 2013 din Munchen

20131009_130525În perioada 8-11 octombrie 2013 a avut loc în Germania, la Munchen, Expoziţia Internaţională de Echipamente, Tehnologii, Design şi Service pentru Aeroporturi. În această perioadă peste 11.000 de vizitatori din 110 de țări au vizitat expoziția dedicată industriei de aeroporturi pentru a afla cele mai recente tendințe tehnice și investiții în noile echipamente de aeroport.
La acest eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef alături de directorul Aeroportului Internaţional Satu Mare, Nicolae Fekete şi directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea. Delegaţia sătmăreană şi-a arătat interesul pentru aparate de detectat lichide, aparate de ficţiune pe pistă, maşini de pompieri aeroportuale şi alte echipamente necesare dotării conform noilor reglementării europene a Aeroportului Internaţional Satu Mare.
Pe parcursul celor patru zile de expoziție, 640 de expozanți din 37 de țări au prezentat cele mai noi echipamente și sisteme disponibile, fie pentru terminale, terminale – adiacente, pista, șorț sau hangar. Cu o suprafață record de 28.300 m² Inter Airport Europe 2013 a fost cea mai mare expoziţie de până acum, de acest gen.
Inter Airport Europe 2013 a fost un eveniment cu participare internațională, lucru dovedit de cele două treimi dintre expozanţi şi vizitatori care au fost din afara Germaniei. Cele mai importante țări expozante după Germania au fost Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Italia și Țările de Jos. Cele mai importante regiuni de unde au provenit vizitatorii au fost Europa, Asia Centrală și de Sud-Est, precum și din Orientul Mijlociu.
Următorul Inter Airport Europe, spectacolul aniversar 20, va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2015, la Munich Trade Fair Centre în Germania.

gradi1