gradi1

“Zilele Medicale ale Ţării Oaşului”, ediţia a V-a

negresti oas 3În perioada 8- 11 august la Complexul de la Valea Măriei are loc simpozionul “Zilele Medicale ale Ţării Oaşului”, ediţia a V-a, în organizarea Primăriei oraşului Negreşti-Oaş, a Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş şi a Clinicii de Chirurgie IV Cluj-Napoca. Medicii specialişti prezenţi abordează în acest an tematica “Actualităţi în oncologia digestivă”.
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef, prezent la deschiderea oficială a evenimentului a vorbit despre investiţiile în sistemul sanitar sătmărean, fie că a fost vorba de investiţii privind modernizarea unor secţii de la spitalele pe care Consiliul Judeţean le are în subordine, inclusiv cel din Negreşti-Oaş, a Ambulatoriului de Specialitate din municipiul Satu Mare, ori pentru achiziţia de aparatură medicală. „Am dorit să dezvoltăm toate spitalele din judeţ pentru ca pacienţii să fie trataţi cât mai aproape de casă. Am modernizat Ambulatoriul Spitalului din Negreşti-Oaş printr-un proiect european, am reabilitat Spitalul şi Ambulatoriul din Tăşnad.”
De asemenea Adrian Ştef a subliniat în discursul său parteneriatul pe care şi-l doreşte cu medicii sătmăreni. „Investiţiile pe care le facem sunt atât pentru a asigura confortul necesar pacienţilor, dar şi pentru a asigura medicilor condiţii bune de lucru.„

Biroul de presă

gradi1