gradi1

Olimpia a promovat în Liga 2

picture-199

Șapte ani au așteptat suporterii Olimpiei ca echipa fanion a județului să se întoarcă în Liga a 2-a. Retrogradată în 2006 după un ultim meci cu cîntec la Dej, Olimpia s-a văzut nevoită s-o ia practic de la capăt. După o primă tentativă de revenire în 2008 în care echipa a funcționat la nivel de liga a 4-a, peste doi ani, în 2010 Consiliul județean, Primăria Satu Mare și AJF-ul pun la punct proiectul renașterii grupării fanion. Cu jucători sătmăreni, cu antrenori crescuți în curtea clubului, Olimpia a făcut pasul spre liga a 3-a în 2011 iar după un sezon bun pe care îl termină pe locul doi în C6 în 2012 iata-i acum pe galben-albaștri sărbătorind împreună mult dorita.
Președintele Consiliului județean, Adrian Ștef, a trăit la intensitate maximă partida de sîmbătă. La final s-a bucurat alături de jucători și suporteri și împreună cu primarul Dorel Coica au susținut și o miniconferință de presă la marginea terenului.
„Am văzut astăzi şi din meciul Olimpiei că merită ca băieţii ăştia să fie în Liga a II-a, dar mai mult merită aceşti oameni minunaţi. Sătmărenii de mult meritau să aibă o echipă de liga a II-a. Eu şi primarul am promis acest lucru şi s-a realizat. După cum joacă Olimpia este o echipă de Liga a II-a peste jumătatea clasamentului şi oricum o să fie şi următoarea ţintă: Liga I. Am crezut în acest proiect și cred în continuare că putem face lucruri minunate la acest club”, a spus Adrian Ştef .

gradi1